Het aardige van het ONJK is dat er al halverwege het toernooi een belangrijke prijsuitreiking te houden is. Het toernooi van de afzonderlijke F-, G- en H-groepen zit er na drie dagen en negen ronden weer op. Aan het begin van de dag was er in iedere groep nog een spannende strijd gaande om de topplaatsen. Tegen het eind van de ochend, na de 8e ronde was er meer duidelijkheid. In de F-groep staat Jonathan nog steeds bovenaan, maar Sascha zit hem met een half punt op de hielen, onderling hebben de heren remise gespeeld, dat wordt dus spannend! In de G-groep is Wouter al een punt los van Max die op zijn beurt weer een punt los is van Liam. In de H-groep is Freek weliswaar los van drie achtervolgers met een punt minder, maar daar zit ook Boyd tussen die al gewonnen heeft van Freek in ronde 4. Blijft Freek koel en trekt hij de toernooiwinst naar zich toe? Volg het Live

Beste bezoeker, per 25 mei 2018 treedt de AVG in werking. In het kader daarvan melden wij u het volgende. De organisatie van het ONJK verzamelt van alle deelnemers die zich inschrijven naam en adresgegevens en daarbij KNSB-nummers en FIDE-nummers. De naam- en adres gegevens verzamelen wij voor het kunnen communiceren met de deelnemers. De KNSB en FIDE nummers verzamelen wij om indelingen te kunnen maken en uitslagen van wedstrijden te kunnen delen met (internationale) schaakbonden. Daarnaast worden namen en bondsnummers op onze eigen website vermeld bij de uitslagenlijsten. Verder worden er tijdens het toernooi foto's gemaakt welke eveneens op de website komen te staan.

Dear visitor, per the 25th of May 2018 the EU's GDRP legislation requires us to make the following statement. The organising committee of the ONJK collects personal data from participants in the form of names, adresses and associated KNSB and FIDE registration numbers. We use this data to be able to communicate with participants. The KNSB and FIDE numbers are used in order to be able to make the tournament pairings and to communicate match results to the KNSB and FIDE organizations. The match results on our website also mention names and KNSB and FIDE numbers. During the tournament pictures will be taken by the organisation which will be published on our website.
Ok