Naast het schaken is het voetbal een van de belangrijkste bijzaken van het leven. Op het strakke kunstgras van BVV Borne heeft zich vandaag het traditionele voebaltoernooi van het ONJK voltrokken. We hadden geluk met prima weer, niet te warm, niet te koud, geen regen etcetera, u kent het.

Deelnemers van jong en oud namen deel in gescheiden groepen om de krachtsverschillen niet te groot te laten zijn. In korte partijtjes streden ze om de eer en de prijzen onder begeleiding van.. zichzelf! Scheidsrechters kwamen er niet aan te pas bij dit toernooi, een bewuste keuze van de wedstrijdleider van BVV, Sven. Zeker bij vriendschappelijke wedstrijden blijken de spelers prima in staat om zelf de regels op te volgen en zelf de grenzen van het fysieke contact te bepalen. Ook onder de schakers bleek deze gedachte prima te werken, hooguit moest het enthousiasme van een enkeling gematigd worden om enige kleinere tegenstanders te ontzien. Een compliment aan alle deelnemers is hier zeker op zijn plaats!

Uiteindelijk won in de groep voor de oudere jeugd het team van LSV Chesspirant, in de jongere groep kwam FC Chessboys als winnaar bovendrijven.

FCChessboys
FC Chessboys, winnaars bij de jongere jeugd.

LSVChesspirant
LSV Chesspirant, winnaars bij de oudere jeugd.

Beste bezoeker, per 25 mei 2018 treedt de AVG in werking. In het kader daarvan melden wij u het volgende. De organisatie van het ONJK verzamelt van alle deelnemers die zich inschrijven naam en adresgegevens en daarbij KNSB-nummers en FIDE-nummers. De naam- en adres gegevens verzamelen wij voor het kunnen communiceren met de deelnemers. De KNSB en FIDE nummers verzamelen wij om indelingen te kunnen maken en uitslagen van wedstrijden te kunnen delen met (internationale) schaakbonden. Daarnaast worden namen en bondsnummers op onze eigen website vermeld bij de uitslagenlijsten. Verder worden er tijdens het toernooi foto's gemaakt welke eveneens op de website komen te staan.

Dear visitor, per the 25th of May 2018 the EU's GDRP legislation requires us to make the following statement. The organising committee of the ONJK collects personal data from participants in the form of names, adresses and associated KNSB and FIDE registration numbers. We use this data to be able to communicate with participants. The KNSB and FIDE numbers are used in order to be able to make the tournament pairings and to communicate match results to the KNSB and FIDE organizations. The match results on our website also mention names and KNSB and FIDE numbers. During the tournament pictures will be taken by the organisation which will be published on our website.
Ok