Natuurlijk zijn op dit ONJK de topborden weer live te volgen. In de grote zaal waarin de groepen A, B en C hun partijen spelen staan ze twee aan twee aan de lange zijde opgesteld. De A- en B-groep hebben er beide zes, de C groep - hier op de voorgrond - heeft er tien toebedeeld gekregen. Om de partijen te volgen klik je natuurlijk op LIVE in het menu van de ONJK-site. Tip: als je nu slechts één partij te zien krijgt klik je op het blokje met negen kleine vierkantjes om alle partijen tegelijkertijd te tonen. En: onderaan kun je door te klikken op Toggle Flash/non-Flash wisselen tussen twee weergaves (dus als de een het niet doet probeer je de andere!). 

LiveBordenC

Eline Roebers heeft vanmorgen weinig tijd nodig voor een overwinning. Ze geeft een paar pionnen in de opening, krijgt daar een paard voor terug, slaat met haar loper in op h6 en daarmee is het wel gedaan:

En toen was er een interne netwerkstoring waardoor dit verslag later gepubliceerd werd dan de bedoeling was...

Beste bezoeker, per 25 mei 2018 treedt de AVG in werking. In het kader daarvan melden wij u het volgende. De organisatie van het ONJK verzamelt van alle deelnemers die zich inschrijven naam en adresgegevens en daarbij KNSB-nummers en FIDE-nummers. De naam- en adres gegevens verzamelen wij voor het kunnen communiceren met de deelnemers. De KNSB en FIDE nummers verzamelen wij om indelingen te kunnen maken en uitslagen van wedstrijden te kunnen delen met (internationale) schaakbonden. Daarnaast worden namen en bondsnummers op onze eigen website vermeld bij de uitslagenlijsten. Verder worden er tijdens het toernooi foto's gemaakt welke eveneens op de website komen te staan.

Dear visitor, per the 25th of May 2018 the EU's GDRP legislation requires us to make the following statement. The organising committee of the ONJK collects personal data from participants in the form of names, adresses and associated KNSB and FIDE registration numbers. We use this data to be able to communicate with participants. The KNSB and FIDE numbers are used in order to be able to make the tournament pairings and to communicate match results to the KNSB and FIDE organizations. The match results on our website also mention names and KNSB and FIDE numbers. During the tournament pictures will be taken by the organisation which will be published on our website.
Ok